lördag 1 september 2018

RANDIGA CUPCAKES...LYCKADES VI NÄSTAN MED


Vi skulle ha fika för Neimis kompis och hennes mamma, då passade vi på att testa att göra randiga cupcakes. Ja, lite randigt blev det väl. Vi kände oss nöjda, och gästerna klagade inte  - Leilas fantastiska frosting med Philadelphiaost är ju oslagbar.


Jag har sett på Youtube att man kan lägga två färger av frosting såhär i platfolié och sedan lägger man i det paketet i en spitspåse. Men spitspåsarna var slut här hemma, och vi använde en fryspåse och satt spritsmunstycket i den. Det blev för sladdrigt och färgena blandades lite för mycket. Så det blev inte alltid så randigt, men härligt melerat ändå! Man kan köpa en duospritspåse om man vill, men vi kommer att testa den här tekniken med platsfolie igen, bara med en ordentlig spritspåse.

När gästerna satt sig vid bordet fick de dekorera cupcakes:en ännu mer om de ville. Jag kom på att det kan man ju göra på ett barnkalas. Ge alla små gäster varsin cupcake med frosting och så får de lägga på sitt valfria strössel och dekoration, kul!


Hoppas ni får en riktigt härlig helg och kanske får ni tid över för några cupcakes. Hos oss blir det grabbkalas för vår store kille, och i veckan får ni tips om innerkuddar här.

Sköt om er ♡ Mia

Jag finns även på Instagram @villaljungberg
Follow my blog with Bloglovin

Bilder: Mia Ljungberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar