måndag 31 december 2018

NYÅRSDUKNING & GOTT NYTT ÅR!


GOTT NYTT 2019 ALLA FINA!

Jag önskar er ett underbart år med kraft, lycka, hälsa och kreativitet! Hoppas ni får vara med de ni älskar och får spendera er tid på det ni tycker är viktigt och givande. 

Detta år har varit härligt på många sätt för mig och min familj, också lite utmanande med slutspurten på husbygge, fixande i hus och trädgård, småbarnstider m.m.  Men det är ju verkligen inga problem utan jag är djupt tacksam för det här året, och för att vi varit friska och har fått vara tillsammans. 


Både min Mormor och min Farmor har lämnat oss i somras. Dessa älskade, vackra, starka kvinnor var över 90 år båda två och har levt fina liv. Så även om det var mycket sorgligt att säga förväl, så vet jag att de har det bra nu, och jag tror att vi ses igen. 



SÅHÄR BLEV MIN NYÅRSDUKNING DETTA ÅR

(Ang. min gif här ovan - Tomten kom med ett stativ till mig så nu kan jag öva på stopmotionfilmer och gif-animationer, så roligt!).

Och i kväll blev jag även klar med min nyårsdukning och jag är mycket nöjd. Här kommer ett litet bildregn. Se förra inlägget för tips och tankar.

Det är viktigt att placera ljuslyktor och ljus nära glaskuporna eller likande dekorationer, annars syns de när mysbelysningen är på. Dessa gnistrar nu fint på bordets mitt.

Skönt att dukningen är klar! Hoppas den får vara ifred från vår lille 19-månader-vilding!

Tid med vänner är så otroligt värdefull!


Hoppas ni får en fantastisk nyårsafton! 
All lycka ♡ Mia


Jag finns även på Instagram @villaljungberg
Follow my blog with Bloglovin

Gif-animation: Mia Ljungberg
Bilder: Mia Ljungberg 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar