torsdag 10 januari 2019

BARNFÖRRÄTT - TACO MED KRYSSMENY OCH HÅLLARE

På nyår hade vi som sagt delat upp rätterna till middagen mellan oss tre par som träffades. Våra vänner som valde att fixa förrätten, hade gjort så himla fint och roligt till barnen. De hade med små kryssmenylappar där barnen först fick välja vad de ville ha i sin taco. Enkelt, säkert och gott! I "konceptet" ingick också partyhattar samt "photoprops"/rekvisita på pinne (...som vi alla hade mycket kul med senare på kvällen ;-)

De noga komponerade tacosen serverades i en festlig tacohållare från Lagerhaus.


Alla barnen blev nöjda och glada. De hade lite att pyssla med och kände verkligen att de fick vad just de ville ha! Tacoinnehållet som blev över ställdes på bordet i små skålar så att de som ville kunde ta lite till innan huvudrätten.


En annan "barnvänlig tacoförrätt" är tacopaj. Här är en från arla.se. Den kan man då lägga upp i småbitar på tallrikarna tillsammans med t ex de tillbehör de rekommenderade i detta recept; Arla gräddfil, gurka i stavar, tacosås eller salsa, majschips/tacochips eller nachos.

Visst är det kul att göra det där lilla extra även för kidsen när det är fest?! Och det behöver inte vara svårt eller ta så lång tid.

Njut av er kväll ♡ Mia


Jag finns även på Instagram @villaljungberg
Follow my blog with Bloglovin

Bilder 1&4: Mia Ljungberg
Bild 2: Produktbild från Ö&B
Bild 3: Produktbild från Lagerhaus
Bild 5: Receptbild från arla.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar