onsdag 30 maj 2018

VI LÄGGER IBF PLATTOR 60x60, PÅ 50 KVM I TRÄDGÅRDEN




DET BLIR "IBF MODUL" PÅ 50 AV 80 KVM

Nu när vi bestämt oss känns det jättebra. Vi kommer att lägga 60x60 cm plattor på en stor del av den yta vi ska börja med i trädgården. 50 kvm blir plattor och 30 kvm blir trädäck. Först hade vi tänkt ha mycket mer trädäck eller komposittrall. Men det blir en del spinkar/stickor i fötterna av trä och lägger man plattor, så håller det länge, tänker vi. Det är dessutom jättefint med plattor och jag gillar kombinationen av trä och sten. Komposittrall har vi hört av många kan bli väldigt varmt att gå på. Det beror säkert på kvalité, läge av däcket osv, men ett hederligt trädäck på en del av ytan känns perfekt för oss.

Sedan kommer vi att ha ytor med sjösten, några "step stones" och stora krukor. I rabatter och i anslutning till däcket så blir det mycket stora grässorter, bambu, hoster, marktäckande växter, silverpäronträd och andra gröna och grågröna inslag. Detta har vi haft i den trädgård vi anlade i vårt första hus och jag älskar den typen av växtlighet. 

De här okonstlade plattorna blir det - IBF Modul. Det är en fin platta som vi haft tidigare, men denna gång väljer vi grå som på den översta bilden här, istället för antracit. 

På bilderna är det inte 60x60 tror jag, men fina, prisvärda och stilrena plattor!
Ha det gott i solen ♡ Mia

Jag finns även på Instagram @villaljungberg
Follow my blog with Bloglovin

Bilder: Inspirationsbilder från IBF och Stenbutiken i Viken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar