söndag 23 juli 2017

SMYCKEN SOM INREDNINGSDETALJER

Göm inte ditt bling


Varför gömma sitt glitter, när det kan pryda t ex ett badrum eller ett sovrum? Dina smycken speglar din stil, ger en personlig prägel till hemmet och de är oftast mycket dekorativa. Här är två bilder från min fina svägerska Kristinas öppna walk-in-closet.

Även en herrklocka kan vara snygg att låta ligga framme tillsammans med andra accessoarer som solglasögon eller smycken. Det viktiga är att man samlar ihop allt på ett ställe, så att rummet inte ser ut som en smyckeaffär. Har man dyrbara smycken kanske man inte vill hänga fram dem, men det andra blinget kan ju få synas.

Att hänga sjalar tillsammans med smyckena eller på krokar bredvid, kan bli jättefint. Du behöver inte ha framme alla smycken, utan välj vilka som ligger i snygga lådor och askar och vilka som passar att ha "på display". Du kan ha smyckena på en "klädbyst", på krokar eller på ett smyckeställ. Några av armbanden kan du förslagsvis lägga på ett vackert fat, eller i en skål.


Vissa är mer glada för färg än andra... ;-). Neimis underbara kreationer dolde snabbt hela smyckestället. Härligt!Så plocka fram dina "juveler" och sjalar, och testa!

I veckan blir det ett "hemma hos" min bror och svägerska, där man ser vilken potential många 70-talshus har. Numera har huset öppen planlösning och ljusa stora ytor. Det blir också ett sommartips, och recept på bästa slimet utan lim, som vi lärt oss göra av min brorsdotter.

Må så gott ♡ Mia

Jag finns även på Instagram @villaljungberg
Follow my blog with Bloglovin

Bild 3: Mäklarfotograf: Peter Koppe, Snowwhiteseven Photo AB
Övriga bilder: Mia Ljungberg 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar