måndag 6 november 2017

ETT MAGISKT HÖSTEVENT PÅ SOFIERO


LJUSSTÄMNING I MÖRKRET

Ikväll var vi på "Ljusstämning" på Sofiero Slott. Det är alltid så fint och jag tycket det var ännu vackrare i år. Magiskt! Fyra dagar varje höst har de detta event. Här kommer ett bildregn till er som inte kunde se det "live". Det är inte helt lätt att fånga denna upplevelse på bild, men jag hoppas att ni här ändå ska kunna få en känsla för hur fint det var.De delar frikostigt ut marshmallows att grilla över eldarna. Populärt bland barnen!


Slottet ser ut som ett sagoslott med alla tusentals marschaller och effektfulla spotlights som omger det.

Vi hann med en sväng in i shoppen också.


På "Barnens Sofiero" vid de "Kungliga lekstugorna" hade de bl a gjort massor av lysande gungbrädor.

Spökligt på många ställen.LITE INFO FRÅN SOFIERO.SE

Upplev Sofiero på ett annorlunda sätt – under Ljusstämning förvandlas slottsparken av tusentals ljus och lampor som sprider magi och mystik över Sofiero.

2-5 november kl 17-21

När höstmörkret sänker sig lyser tusentals ljus upp träd och växter i slottsparken. Upplev den sagolika stämningen på ett höstvackert Sofiero. Låt barnen delta i ljusaktiviteter vid de kungliga lekstugorna och uppleva de magiska talande träden i Prins Oscars Sagoskog.

I parken finns det också möjlighet att njuta av varm choklad och andra godsaker. Värm dig efter promenaden med en skål rykande het soppa i det höstpyntade Orangeriet. Eller varför inte avsluta med Sofiero Slottsrestaurangs specialkomponerade Ljusstämningsmeny?


Har ni möjlighet nästa år så missa inte detta!
Må så gott ♡ Mia


Jag finns även på Instagram @villaljungberg
Follow my blog with Bloglovin

Bilder: Mia Ljungberg
Bild 14: Sofieros bild

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar