onsdag 8 november 2017

INBYGGDA GARDEROBER ÄR DRÖMMEN


Garderoberna på våning två i Rosmarinen

MAN KAN ALDRIG FÅ FÖR MYCKET AV DOLD FÖRVARING

I vårt första hus hade vi gigantiska inbyggda garderober på både våning två och våning tre. De kommer jag alltid att sakna! Man fick plats med trådbacksställ, lådor och hela förvaringsmöbler. De var superbra gömställen för kurragömma också...

På våning 3 skapade garderobsväggen en snygg passage fram till vår härliga "takterrass".

I NYA HUSET

Till huset vi bygger fick vi sätta en ekonomisk gräns någonstans och då hoppade vi över inbyggda garderober nu i steg 1, förutom i hallen. 

Vi kollade runt på olika lösningar och dörrar och fastnade för stilrena MIRRO Opal vit. Vi köpte de dörrarna via Ballingslöv i och med att vi beställde kök m.m. från dem, men MIRRO finns hos många olika återförsäljare

Senare kommer vi att sätta skjutdörrar från vägg till vägg på en hel del ställen i huset. Det får komma efter hand. Vi har gjort två walk-in-closets, vi får perfekt plats för en garderobsvägg i grovköket och under trappan är där en bra inbyggd förvaring med dörr, så grunden är genomtänkt för smart, dold förvaring.


LITE INSPO FRÅN MIRRO

Visst är det underbart när man har allt på sin plats och lätt hittar det man söker. Här kommer lite bilder från Mirro. De har också en bra guide om man är intresserad av deras garderober och skjutdörrar.

Ordning och reda, ja tack.

Denna härliga mjukt rosa garderobsvägg hade Neimis älskat. Men jag hade nog valt vita garderobsdörrar och sedan en rosa fondvägg...mycket mer flexibelt.

Öppen förvaring kan vara snyggt om det man förvarar är fint att titta på, och man kan hålla det någorlunda i ordning. Vilka förvaringslösningar man än väljer så är det alltid en bra idé att ha mycket plats för förvaring i sitt hem och att ha en hel del av det dolt, för att få ett lugnt och stilrent intryck. 

Må så gott ♡ Mia

Jag finns även på Instagram @villaljungberg

Bilder1 och 2: Mikael Carlsson. dinbild.com 

Resterande bilder: Inspirationsbilder rån Mirro.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar