söndag 29 juli 2018

PELARFLÄKTAR - VÅR RÄDDNING I SOMMAR!


Ett "hett" tips här. Är det för varmt där hemma? Köp en eller två pelarfläktar, eller tornfläktar som de också kallas. De kyler inte ner hela rummet men är effektiva för svalka och har en ordentligt fläktande luftström. Vi köpte våra fyra fläktar för några år sedan. De går att ställa in så de sveper eller står stilla. De var ganska billiga och de är inte de vackraste skapelserna, men oj, vad vi har haft och har nytta av dem! Vi flyttar lätt runt dem till soffan, sängarna, köket, uterummet osv.
Anton sa för någon kväll sedan att utan fläkten vid hans säng hade han inte sovit en blund på nätterna denna sommar. Men vi använder dem ibland då det inte är värmebölja, när man bara känner för lite skönt fläktande. 

Det finns en uppsjö av pelarfläktar i olika prisklasser och allt från enkla som vi har till mer avancerade digitala med timer osv. Om man vill lyxa till det och inte behöva oroa sig för fläktens blad, så finns även bladösa fläktar . Jag vet inte om de fungerar bra, men de verkar smarta.

Även om värmen inte håller i sig hur länge som helst, så kan jag som sagt verkligen rekommendera att köpa några effektiva pelarfläktar. Det kommer fler varma dagar och nätter!

Sköt om er ♡ Mia

Jag finns även på Instagram @villaljungberg
Follow my blog with Bloglovin

Bild 1, 2 och 4: 
Mia Ljungberg

Bild 3: Produktbild från Dyson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar