lördag 2 september 2017

EN ETAGELÄGENHET MED GENERÖS TAKHÖJD

ETT HEM MED LJUS,  SPÄNNANDE VINKLAR OCH ÖPPNA YTOR 

Kanske ni läste om den "hängande" utbyggnaden förra helgen här, idag kommer en liten titt på mer av den fina etagelägenheten.

Våningen ligger i ett 60-talshus som byggdes om till lägenheter 1999. Våra vänner har renoverat olika delar under åren och 2015 gjorde de om köket. Hemmet är ljus och har en spännande planlösning. 


Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum ger ett härligt flöde i hemmet. Har man en gång haft det är det svårt att inte ha det igen, så känner i varje fall jag och min man.Som jag skrivit om tidigare. De byggde ut med ett sovrum på ovanvåningen, genom att utnyttja takhöjden på ca 8 m. Smart.Nere till vänster i bild ser ni familjen hjälpsamma "husdjur"- Robotdammsugaren. De säger att den funkar riktigt bra, bättre än vad de trodde den skulle! Kanske får det bli en sådan för oss i nya huset. Finns det något tråkigare än dammsugning!?


Vy från spiraltrappan.


I stänkskyddet valde de att bryta av mot det vita kaklet med ett mustigt mosaikkakel i varma "mässingtoner".Ett nyrenoverat kök med vit grund och varmgrå som accentfärg.


En spiraltrappa leder upp till ovanvåningen med tre sovrum. Här ser ni också en del av det stilrena glasräcke ni ska få se mer av här sedan.

Må så gott ♡ Mia

Jag finns även på Instagram @villaljungberg
Follow my blog with Bloglovin

Bilder: Mia Ljungberg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar